V sklopu obiskov med partnerji nas bo v ponedeljek, 30. januarja, v Begunjah na Gorenjskem gostil Elan - edino globalno podjetje, kjer smuči izdelujejo ročno, proizvonja pa uporablja 100 % zeleno energijo.

Elan je proizvajalec smuči iz slovenskih Alp s skoraj 80 leti izkušenj v oblikovanju in izdelavi najboljših smuči na svetu za prijatelje in družine, ki uživajo v smučanju in si želijo zabave in dobrih časov v gorah. Nagrade na testih in priznanja za oblikovanje leto za letom pričajo, da inovativni produkti odražajo tradicijo blagovne znamke in zavezo k izdelovanju smuči. Je edini globalni proizvajalec, ki smuči izdeluje ročno v moderni proizvodnji s 100 % zeleno električno energijo.

Predstavitev na srečanju bo zajemala:
  • Elanova trženjska strategija, s katero smučanje postane doživetje (Rebeka Lah, skrbnica blagovne znamke)
  • prikaz poteka razvoja novih izdelkov in kako nova poslovna strategija ter repozicioniranje blagovne znamke vplivata na dizajn v podjetju (Luka Bassanese, vodja oblikovanja)
  • zgodbe iz preteklosti, ki so prikazane v lastnem Alpskem smučarskem muzeju Elan (Rebeka Lah, skrbnica blagovne znamke).

Obisk je za vse zaposlene v podjetjih KCDM brezplačen, obvezne pa so prijave prek spletnega obrazca do najkasneje 25. januarja.


foto: Elan