Med 15. in 23. septembrom bo v londonskem Victoria and Albert muzeju v okviru tamkajšnjega Design Weeka potekal Global Design Forum - program, namenjen predstavitvi najaktualnejših in  najinovativnejših rešitev s področja designa ta hip.

Global Design Forum, ki vsako leto poteka v okviru londonskega tedna oblikovanja, sestavljajo skrbno izbrani programski sklopi, namenjeni pregledu in poklonu najboljšim sodobnim oblikovalskim praksam ter posameznikov in kolektivov, ki ustvarjajo prihodnost designa. Program ponuja pestro mešanico predavanj, debat, ogledov in delavnic, skozi katere udeleženci spoznavajo najinovativnejše design rešitve ta hip.

Med 15. in 23. septembrom bodo gostje z vsega sveta z udeleženci delili svoje razmisleke o vprašanju, kakšne perspektive in možnosti v kontekstu hitro spreminjajoče se prihodnosti ponuja design. Od vrednot v oblikovanju in izvirnih bivanjskih rešitev do disrupcij na področju energetike, London bo tudi letos teden dni središče inovacij in inspiracij za prihodnost.

Kotizacije za vsak dogodek posebej, od 10 EUR dalje.

Več o programu in prijave na spletnem mestu dogodka.

Za partnerje KCDM 2.0: Če se boste na konferenco prijavili, to sporočite Tadeji v projektno pisarno, da usposabljanje prijavimo na Sklad in boste lahko uveljavljali stroške.