11. Okt
08:00 - 17:45
Klin

Prijava na dogodek

prek spletne strani
10.10.2018, 16:00

SDCG, Service Design Global Conference je dogodek, ki ga vsako leto pripravlja Service Design Network (SND) Konferenca, ki bo letos potekala že enajstič, vsako leto pritegne prek 800 mislecev, akterjev in voditeljev s področja oblikovanja storitev, je vodilni tovrstni dogodek na svetu. V treh dneh - dveh dneh konference in enem uvodnem dnevu, udeleženci razpravljajo o najbolj relevantnih in aktualnih temah s svojega področja in raziskujejo zadnje trende v oblikovanju storitev. Da bi ohranili svežino in mednarodnega duha, organizatorji konferenco vsako leto pripravijo v drugem mestu.

O letošnji konferenci

Ideje so enostavne, pravi izziv se skriva v njihovi implementaciji. Pravilo, ki velja tudi pri oblikovanju storitev. Uporabniške poti, vizije in načrti nam pomagajo razumeti uporabniško izkušnjo od začetka do konca, identificirati priložnosti in najti kompas, ki vodi ekipe in organizacije. A kako zagotoviti, da bo oblikovana storitev res delovala in spremenila svet.

Ne glede na to, ali delate v zasebnem ali javnem sektorju so hitri premiki od uvidov k izvedbi nujni za doseganje smiselnih in merljivih rezultatov. Tema letošnje konference, Design to Deliver se bo posvečala temu, kako se od metod in orodij oblikovanja storitev premakniti k izvedbi, upravljanji in merjenju rezultatov implementiranih storitev.

Za partnerje KCDM 2.0: Konferenca je napovedana na Sklad in se bo upoštevala kot usposabljanje. Če se boste nanjoo prijavili, to sporočite Tadeji v projektno pisarno, da vam pomaga pripraviti dokumentacijo in vas poveže z ostalimi udeleženci iz KCDM 2.0 za koordinacijo okoli spanja, prevozov ipd. Ne pozabite shraniti vseh potrdil o prijavi, potnih stroških ipd. in pridobiti potrdila o udeležbi (obrazec najdete na intranetu), da boste lahko po dogodku uveljavljali stroške.

Prijava na dogodek

prek spletne strani
10.10.2018, 16:00