15. Sep
08:00 - 17:00
Gigodesign

Prijava na dogodek

prek spletne strani
13.09.2018,

Med 15. in 23. septembrom bo v londonskem Victoria and Albert muzeju v okviru tamkajšnjega Design Weeka potekal Global Design Forum - program, namenjen predstavitvi najaktualnejših in  najinovativnejših rešitev s področja designa ta hip.

Global Design Forum, ki vsako leto poteka v okviru londonskega tedna oblikovanja, sestavljajo skrbno izbrani programski sklopi, namenjeni pregledu in poklonu najboljšim sodobnim oblikovalskim praksam ter posameznikov in kolektivov, ki ustvarjajo prihodnost designa. Program ponuja pestro mešanico predavanj, debat, ogledov in delavnic, skozi katere udeleženci spoznavajo najinovativnejše design rešitve ta hip.

Med 15. in 23. septembrom bodo gostje z vsega sveta z udeleženci delili svoje razmisleke o vprašanju, kakšne perspektive in možnosti v kontekstu hitro spreminjajoče se prihodnosti ponuja design. Od vrednot v oblikovanju in izvirnih bivanjskih rešitev do disrupcij na področju energetike, London bo tudi letos teden dni središče inovacij in inspiracij za prihodnost.

Za partnerje KCDM 2.0: Konferenca je napovedana na Sklad in se bo upoštevala kot usposabljanje. Če se boste nanjoo prijavili, to sporočite Tadeji v projektno pisarno, da vam pomaga pripraviti dokumentacijo in vas poveže z ostalimi udeleženci iz KCDM 2.0 za koordinacijo okoli spanja, prevozov ipd. Ne pozabite shraniti vseh potrdil o prijavi, potnih stroških ipd. in pridobiti potrdila o udeležbi (obrazec najdete na intranetu), da boste lahko po dogodku uveljavljali stroške.

Prijava na dogodek

prek spletne strani
13.09.2018,