18. Okt
08:00 - 14:30
Združenje SZKO

Prijava na dogodek

prek spletne strani
01.10.2018,

Potrebni so dirigent, glasbeniki, inštrumenti in melodija. Naloga vodstva je, da vsakemu posamezniku v ansamblu omogoči, da kar najbolje izrazi svoj talent in prispeva k skupni harmoniji. Vse je v vodenju in odličnosti ... močna znamka, privlačna kultura, agilnost in prilagodljivost na spremembe, povezava z digitalnim svetom, avtonomija in svoboda na delovnem mestu ... vse to omogoča organizaciji, da pritegne in zadrži zaposlene, ki bodo v njej videli priložnost za razvoj svoje kariere, svoje osebne znamke.

Letos bo EFQM forum kraj, kjer se bomo učili od strokovnjakov, iz primerov dobrih praks, vzpostavljali nova poznanstva in iskali odgovore na vprašanja, kako zgraditi in razviti trajno uspešen ekosistem človeškega kapitala.

Za partnerje KCDM 2.0: Konferenca je napovedana na Sklad in se bo upoštevala kot usposabljanje. Če se boste nanjoo prijavili, to sporočite Tadeji v projektno pisarno, da vam pomaga pripraviti dokumentacijo in vas poveže z ostalimi udeleženci iz KCDM 2.0 za koordinacijo okoli spanja, prevozov ipd. Ne pozabite shraniti vseh potrdil o prijavi, potnih stroških ipd. in pridobiti potrdila o udeležbi (obrazec najdete na intranetu), da boste lahko po dogodku uveljavljali stroške.

Prijava na dogodek

prek spletne strani
01.10.2018,