Odprte so prijave na dva izmed najbolj kakovostnih globalnih dogodkov s področja design managementa in service designa: letni konferenci Design Management Instituta (septembra) in Service Design Networka (oktobra). Oba dogodka bosta potekala prek spleta.

Pandemiji in njenim posledicam se letos ne moremo izogniti na nobenem področju življenja. O tem, kako blažiti slabe vplive na človeštvo in gospodarstvo ter kako poiskati in izkoristiti morebitne pozitivne učinke radikalno spremenjenega načina dela, življenja in potovanja, se sprašujeta tudi osrednja strokovna dogodka letošnje jeseni.

Design leadership konferenca ameriškega Design Management Instituta (DMI) bo letos potekala pod naslovom Shifting Dynamics (Spremenimo dinamiko) in iskala odgovore na vprašanja, kako je pandemija spremenila dinamiko in poslovanja podjetja in kako lahko pri iskanju novih, inovativnih rešitev in modelov pomaga učinkovita uporaba designa. Dogodek bo potekal med 22. in 24. septembrom virtualno, prek spleta.

Kotizacija se začne pri 550 USD. Vse več informacij o dogodku in prijava je na voljo na spletnem mestu dogodka.


Tudi letna globalna konferenca Service Design Networka (SND), ki bo potekala 21. in 22. oktobra (prav tako prek spleta) se bo posvečala izzivom (post)pandemične realnosti in pokazala, da moramo biti kot oblikovalci, managerji ali vodje prevzeti odgovornost za to, da so naše izbire, odločitve in stališča jasni, premišljeni in usmerjeni v boljši jutri za vse. 

Kotizacija znaša 300 EUR za nečlane oz. 250 EUR za prijave do konca avgusta. Več informacij in prijave na spletnem mestu SND.