V sodelovanju Frankom O’Connorjem in Jude sherry iz irske svetovalne agencije ANOIS smo pripravili posebej za partnerstvo KCDM prilagojeno usposabljanje o trajnostnem designu. Začenja se februarja, prijave pa so že odprte.

Udeleženci bodo pridobili vpogled v področja trajnostnega oblikovanja in praktična navodila za to, kako celostno in strateško uskladiti blagovno znamko, verige vrednosti, zasnove izdelkov in poslovne modele na etičen, trajnosten, odgovoren in krožen način. S pregledom trendov, priložnosti in predpisov bo program udeležena podjetja pripravil na prihodnost in jim pomagal pri razvoju veščin, potrebnih za trajnostno tranzicijo.

Program bo potekal v obliki 5 spletnih srečanjih, pri čemer bo vsak modul vseboval mešanico kratkih pogovorov, praktičnih študij primerov in skupinskih vaj.

  1. Ethical Branding
  2. Responsible Value Chains
  3. Sustainable Product Design + 1 individualno mentoriranje
  4. Circular Business Model + 1 individualno mentoriranje
  5. Sustainability Strategy

Program je namenjen zaposlenim (strateški in taktični nivo) na delovnih mestih kjerkoli vzdolž vrednostne verige od materialov, proizvodnje, oblikovanja, ponovne uporabe itd. v podjetjih - partnerjih KCDM 3.0.

  • Usposabljanje bo potekalo v angleščini.
  • Največje število udeležencev je 12.
  • Skupna cena programa je 15.000 EUR; v primeru 12 udeležencev torej 1.250,00 EUR na udeleženca.
  • Program se začne s prvim modulom 15. februarja in zaključi 10. maja 2022

Podrobnejšo ponudbo z urnikom srečanj najdete na DNA.

O IZVAJALCIH
Anois je irska svetovalna agencija, v kateri delujeta Frank O’Connor in Jude Sherry. Organizacije podpirajo z oblikovanjem sistemov za trajnost, krožnost, odgovornost, enakost in socialno pravičnost. Delo ekipe Anois temelji na sistemskem načrtovanju, ki ga Frank in Jude s sodelavci uporabljata za soustvarjanje strategij, blagovnih znamk, poslovnih modelov in vrednostnih verig izdelkov, storitev, embalaže in urbanih prostorov. S skupaj več kot 50 leti izkušenj ima ekipa Anois večkrat nagrajena znanja za izvajanje usposabljanj in razvoj programov za krepitev zmogljivosti, vključevanje zainteresiranih strani, posvetovanje, komunikacijo, skeniranje obzorja in napovedovanje trendov. Med njihovimi naročniki so vrsta velikih in manjših podjetij, Evropska komisija, Organizacija Združenih narodov za industrijski razvoj, nacionalne vlade, poslovna združenja, kreativne industrije, visokošolske inštitute in terciarni sektor. Več o njunem delu ste lahko izvedeli iz predstavitve v okviru kick-off konference (spodaj; od 1:01:30 dalje).

Več info in prijave na Mojca Mihailovič: mojca.mihailovic@design-management.si
Prijave sprejemamo do 15. januarja 2022 oz. do zapolnitve mest.