25. aprila popoldan nas na obisk vabijo Jadek & Pensa, vodilna odvetniška pisarna za intelektualno lastnino v Sloveniji. Skupaj z GZS nam bodo predstavili pomen intelektualne zaščite in upoštevanja avtorskih pravic za ohranjanje konkurenčnosti na trgu.

Jadek & Pensa je vodilna odvetniška pisarna za intelektualno lastnino v Sloveniji in partner KCDM 3.0 storitveni design. Že več kot 20 let se ukvarjajo z varstvom intelektualne lastnine in svetovanjem strankam v zvezi z avtorskim pravom, patentnim pravom, blagovnimi znamkami in drugimi področji intelektualne lastnine.

Trenutno najbolj aktualne teme s tega področja bo v okviru obiska osvetlila odvetnica in svetovalka Eva Gostiša, specialistka za področje zaščite in uveljavljanja pravic v primerih blagovnih znamk in modelov ter sodno uveljavljanje teh pravic v primeru patentov. Na predavanju na temo intelektualne lastnine in varstva poslovnih skrivnosti se bo osredotočila na najbolj aktualne teme, s katerimi se v zadnjem času srečujejo podjetja. Skozi pogovor, ki bo sledil, bomo spoznali, zakaj je varovanje intelektualne lastnine tako pomembno, kako lahko zaščititi svoje inovacije in kako se izogniti morebitnim kršitvam intelektualne lastnine. Pričakujte zanimive primere iz prakse in uporabne nasvete, ki vam bodo pomagali pri varovanju vaše intelektualne lastnine, poslovnih skrivnosti in ohranjanju konkurenčne prednosti na trgu.

Obisk je za partnerje KCDM brezplačen. Obvezna je prijava prek spletnega obrazca najkasneje do petka, 21. aprila, oz. do zapolnitve mest.