Letošnja konferenca Design management instituta, ki bo potekala med 28. in 30. marcem v Madridu, bo iskala načine, kako uporabiti design za lažje navigiranje v nepredvidljivem svetu.

V postpandemičnih časih, ko nam svetovni dogodki nikakor ne pustijo, da bi se vrnili nazaj v poznano (in vsaj navidezno) ležernost se moramo vprašati, ali pri obvladovanju nepredvidljivih situacij in soočanju z novimi okoliščinami res uporabljamo vse pristope, metode in znanja, ki so nam na voljo. Kako uspešno se prilagajamo novim razmeram? Ali uporabljamo design v vseh njegovih potencialih - za premišljanje vrednot, ponovno oceno smotrnosti svojih ciljev, opremo svojih zaposlenih z novimi pristopi in znanji, redefinicijo dela in predvsem za novo definicijo uspeha? Jasno je namreč, da ta v novi realnosti ne pomeni več le poslovne rasti; nujno mora vključevati zdravje in dobro počutje planeta in vseh njegovih prebivalcev.

Na letošnji DMI konferenci v Madridu bomo z več kot 20 gosti iz vsega sveta odkrivali, kako upravljanje designa in inovacij podjetjem vseh velikosti pomaga narediti velike, ključne spremembe pri tem, kako vidijo svojo vrednost in kaj lahko ponudijo svojim uporabnikom.

Termin: 28. do 30. marec 2023

Lokacija: ESNE/UDIT University of Design, Innovation, and Technology, Madrid, Španija

Cena: 1.000 EUR / udeleženca


Več informacij in prijava na spletnem mestu dogodka.

POMEMBNO: Za člane KCDM bomo poskušali urediti skupinski popust, zato vas prosimo, da pred prijavo svojo namero skupaj z informacijo o predvidenem številu udeležencev iz vašega podjetja sporočite Mojci na mojca.mihailovic@design-management.si.